Triade, Geldersehout

Onze medewerkers laten in dit nieuwe promotiefilmpje zien hoe mooi het is om te werken met de MVG-doelgroep. Heb jij doorzettingsvermogen en sta je sterk in je schoenen? 

Ons Tweede Thuis, Sluiszicht

"Te zien hoe ze zijn, hoe ze reageren, dingen samen met ze te doen... ik ga elke dag met plezier naar mijn werk toe" Werken op Sluis-Zicht met mensen met een ernstige meervoudige beperking. Heb jij ervaring als persoonlijk begeleider of als assistent-begeleider, ben je van nature onverstoorbaar en positief en kijk je verder dan het gedrag wat een cliënt in eerste instantie laat zien?

Van Boeijen, Broekhuizen

Broekhuizen is een prachtige woonlocatie waar 14 cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. 

Meer informatie over Vanboeijen vind je op www.vanboeijen.nl

De Hartekamp Groep, eekhoornlaan 43

In deze mooie video wordt uitgelegd wat complexe zorg is en wat er bij komt kijken om die zorg te leveren. Interviews met medewerkers vanuit verschillende disciplines worden afgewisseld met dagelijkse beelden. Deze video laat goed zien waarom complexe zorg complex is, maar tegelijk hoe geweldig het is om met deze groep te mogen werken.

Siza, Hartenkoning 26

Aan de rand van Arnhem, in een bosrijke omgeving, ligt het prachtige park ’s Koonings Jaght. Op dit park, dat onderdeel is van Siza, wonen en werken mensen met een verstandelijk of meervoudige beperking.

Het park ’s Koonings Jaght is voor iedereen toegankelijk. Je kunt in deze groene omgeving ontspannen en recreëren. Bijvoorbeeld bij minicamping Kooningsveld, een camping aan de rand van het bos. Of op de zorgboerderij waar je kunt genieten van een kopje koffie en lekkere, zelfgemaakte appeltaart. Voor de kinderen zijn er op de boerderij dieren te knuffelen. De boerderij biedt ook huifkararrangementen.

Bij de voorzieningen op ’s Koonings Jaght werken mensen met een beperking. Zij kunnen hier hun talenten en mogelijkheden inzetten, zodat zij betekenis kunnen zijn.

> Locaties 's Koonings Jaght

Voor de bewoners van het park zijn er nog andere activiteiten te doen. Zo is er bijvoorbeeld een sporthal, waar verschillende sport- en beweegactiviteiten worden geboden. In het verwarmde binnenzwembad kunnen de bewoners naast bewegen ook lekker ontspannen.