Over mij

De eerste reactie die ik kreeg nadat ik besloten had om als ZZP'er naast mijn huidige baan mijn kennis, kunde en ervaring aan te bieden was van;" knap dat je dat durft". Zelf heb ik ook best wel wat jaren met dit idee in mijn hoofd gelopen maar het kwam er eigenlijk nooit van. Soms gebeuren er dingen op je pad waar je lang last van hebt en je erg negatief beïnvloeden op je handelen. Maar ook dan komt er een punt dat je deze zaken afsluit en door gaat. Dat moment is voor mij de aanleiding geweest om ZZP'er in de zorg te worden.

Ik weet wat ik kan en waar ik ontzettend goed in ben. Ik beheers de volgende competenties: Betrouwbaar, Loyaal, Vasthoudend, Aansturende kwaliteiten, Aandacht voor detail, Coachen, Discipline, Inlevingsvermogen, Kwaliteitsgerichtheid, Luisteren, Ontwikkelen van Medewerkers. 

Ik wil dan ook vanuit TdV Zorg cliënten langdurig ondersteunen en een positieve bijdrage zijn in hun kwaliteit van leven. Ik ben er van overtuigd dat iedereen leerbaar is. Iedereen doet dat op zijn eigen tempo en manier. Ik zal dus ook altijd naar iets zoeken bij de cliënt. MVG problematiek is een onderdeel ván de cliënt het is niet dé cliënt.

 

vanaf oktober 2019 heb ik mijn vaste baan, waar het nog ontzettend naar mijn zin had, op te geven en full-time als ZZP'er aan de slag te gaan. Ondanks dat vlak daarna de corona uitbrak heb ik geen dan zonder werk gezeten en kon alles "eigenlijk gewoon door gaan". 

 

vanaf 1 december 2023 ga ik mijn kennis van de afgelopen 20 jaar doorgeven aan de volgende generatie. Ik ga 3 dagen per week als docent Zorg en Welzijn voor de klas staan op ROC Amsterdam /  Flevoland op locatie Lelystad. Daarnaast blijf ik wel verbonden aan de werkvloer want mijn ZZP-activiteiten zal ik voort zetten maar wel met een mindere intensiteit. Ik merkte op de werkvloer al wel dat de aangeboden leerstof op scholen niet meer echt aansluit bij dat wat de werkvloer op dit moment vraagt dus ik ben er van overtuigd dat ik met mijn kennis een meerwaarde kan zijn.